Toimitusehdot

1. YLEISTÄ

Buggerin verkkokauppa (www.bugger.fi) on yrityksen Bugger (2547965-2) ylläpitämä markkinapaikka, jonka kautta yritys myy tuotteita yksityis- ja yritysasiakkaille. Näitä toimitusehtoja sovelletaan Buggerin ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Bugger pidättää oikeuden ehtojen muutoksiin. Ehtoja on päivitetty viimeksi 17.10.2023.

2. TILAAMINEN

Verkkokaupan tuotteita voi tilata sivuston Ostoskori-toiminnon avulla tai lähettämällä vapaamuotoisen tilauksen sähköpostitse (info@bugger.fi)Tilausta tehdessään asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa myyjälle yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkaalta kerätään lisäksi yrityksen nimi ja y-tunnus. Tietoja käytetään tilauksen toimittamiseen ja asiakassuhteen hoitamiseen, ja ne tallennetaan Buggerin asiakasrekisteriin.

3. HINNAT

Verkkokaupan hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron, lukuun ottamatta marginaaliverotuksen alaisia, käytettyjä second-hand -tuotteita. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja, vaan ne veloitetaan erikseen. Bugger pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

4. MAKSUTAVAT

Verkkokaupan kautta tilatut ostokset ovat maksettavissa maksukortilla, tilisiirtona tai lahjakortilla. Tilausten maksunvälittäjänä toimii Verifone Finland Oy. Sähköpostitilauksista lähetetään erillinen lasku. Verkkolasku on myös saatavilla yritys- ja yhteisöasiakkaille.

5. TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääosin pakettitoimituksena Suomeen (7,95 €), Euroopan Unionin muihin maihin (22,95 €) ja muualle maailmaan (39,95 €). Kotimaan toimituksissa suositaan DB Schenkeria, mutta suurikokoisten pakettien ja kansainvälisten tilausten osalta käytetään myös muita palveluntoimittajia. Pienikokoiset ja vähäarvoiset (< 35 €) tilaukset voidaan lähettää edullisella kirjepostilla (3,95 €). Tuotteet on mahdollista myös noutaa Hyvinkään varastolta erikseen sovittuna aikana. Varastotuotteiden arvioitu toimitusaika Suomeen on 2–5 arkipäivää ja muualle maailmaan 5–20 arkipäivää. Varastoon tilattavien tuotteiden toimitusaika arvioidaan erikseen. Asiakasta tiedotetaan sähköpostitse tilauksen käsittelyn etenemisestä. Bugger ei ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Bugger varaa myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan), tai jos tuotetta ei ole enää saatavilla.

6. PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus palauttaa verkkokaupasta tilaamansa, uudenveroisessa kunnossa oleva tuote 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotepalautusta varten asiakasta pyydetään olemaan yhteydessä asiakaspalveluun (info@bugger.fi), josta hän saa tarvittavat ohjeet. Asiakas vastaa itse palautukseen liittyvistä toimituskustannuksista. Bugger hyvittää palautetun tuotteen hinnan takaisin asiakkaalle vastaanotettuaan tuotteen.

7. REKLAMOINTI

Asiakkaalla on oikeus reklamoida Buggerin verkkokaupasta ostetun tavaran virheestä. Reklamoinnit käsitellään kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi lähettää Buggerin asiakaspalveluun sähköpostitse (info@bugger.fi).