Tietosuojaseloste

Päivitetty 12.3.2022


REKISTERIN NIMI

Buggerin asiakasrekisteri


REKISTERINPITÄJÄN TIEDOT

Bugger (y-tunnus 2547965-2)
Mäntyläntie 12 A 4
33420 TAMPERE
info@bugger.fi
puh. +358 45 783 41218
vastuuhenkilö: Matias Mustonen


MITÄ TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?

Buggerin asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli sekä tilaushistoria tuotteineen, maksutapoineen ja toimitustapoineen. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi ja Y-tunnus. Tiedot kerätään asiakkaan oman suostumuksen myötä tuotetilauksen tai -oston yhteydessä.


MIHIN ASIAKASTIETOJANI KÄYTETÄÄN?

Buggerin asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään:

  • asiakassuhteen hoitamiseen
  • tilauksen toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
  • yrityksen omiin tilastollisiin tarkoituksiin
  • markkinointitarkoituksiin

Asiakastietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


KUINKA KAUAN ASIAKASTIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Buggerin asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja säilytetään niin kauan kuin rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseen on tarpeellista. Lisäksi joitakin tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


LUOVUTETAANKO ASIAKASTIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?

Buggerin asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja luovutetaan tarvittavin osin verkkokaupan maksunvälittäjälle (Klarna Bank Ab) sekä tilausten kuljetuksesta vastaaville rahti- ja kuriiriyrityksille. Tämä on perusedellytys verkkokaupan toiminnalle ja tilausten sujuvalle käsittelylle.


VOINKO VAIKUTTAA SIIHEN, MITÄ ASIAKASREKISTERISSÄ MINUSTA LUKEE?

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa, oikaista sekä poistaa omia tietojasi Buggerin asiakasrekisteristä. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.