Bugger – Kuvituskuva lepänkäärökärsäkkäästä

Tarinamme

Buggerin juuret ulottuvat vuoteen 2017, jolloin yrityksen perustaja, kovakuoriaisia vapaa-ajallaan harrastava Matias, aloitti silloisen toiminimensä alla maahantuomaan tavanomaisimpia hyönteistarvikkeita ja myymään niitä eteenpäin kansainvälisillä kauppa-alustoilla. Aluksi toiminta oli vaatimatonta ja harrastuksenomaista, mutta ajan myötä kysyntä kasvoi ja asiakkaat alkoivat toivoa laajempaa valikoimaa ja uusia tuotteita.

Visio omasta modernista ja elämyksellisestä ötökkäpuodista kehittyi, ja vuonna 2020 toiminta siirrettiin jokaisen ötökkäintoilijan suuhun sopivan Bugger-nimen alle. Tuotevalikoimaa lähdettiin kasvattamaan ja ensimmäiset omat verkkosivuraakileet julkaistiin keväällä 2021. Etovuudestaan ja kömpelyydestään huolimatta ne onnistuivat houkuttelemaan harrastajia verkkokaupoille nopeammin kuin tilauspyyntöihin osattiin valmistautua. Ensimmäiset viralliset Bugger-paketit saatiin kuitenkin melko kunniakkaasti lähetettyä matkaan, eikä niitä ole takaisin kuulunut.

Bugger – Kuvituskuva nelivyöjäärästä
Bugger – Kuvituskuva keisarinviitasta

Nyt tilaus- ja pakettivirtaan on jo totuttu ja verkkosivutkin näyttävät päivä päivältä hieman paremmilta. Marraskuusta 2021 lähtien Bugger on saanut myös aivan uudenlaista vauhtia alleen, kun opintonsa loppuun suorittanut Matias pääsi vihdoin keskittymään projektiin täysipäiväisesti. Tällä kertaa pakkausteippiä on tilattu ajoissa varastoon.

Keitä me ollaan?

Matias
Buggerin perustaja
matias@bugger.fi

Tamperelainen Matias (26) on ollut luontoihminen taaperosta asti. Kesät hän käyttää retkeillen ja hyönteisiä havainnoiden ja talvet mikroskoopin ääressä kovakuoriaisia tutkien. Bugger on Matiaksen oma idea, joka lähti kehittymään yliopisto-opintojen aikana. Nyt opintojen päätyttyä hän saa keskittyä projektiin täysin.

Bugger – Matias retkellä Norjassa