Bugger – Kuvituskuva täpläsiilikkäästä

Buggerin toimitusehdot

Päivitetty 12.3.2022

1. Yleiset ehdot
Verkkosivusto www.bugger.fi on yrityksen Bugger (2547965-2) ylläpitämä markkinapaikka, jonka kautta Bugger myy tuotteita yksityis- ja yritysasiakkaille Suomeen ja muihin maihin. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Buggerin ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Bugger pidättää oikeuden ehtojen muutoksiin.

2. Tilaaminen
Buggerin tuotteita voi tilata verkkokaupan Ostoskori-toiminnon kautta tai tekemällä vapaamuotoisen tilauksen sähköpostitse tai puhelimitse. Verkkokaupan kautta tilatut ostokset ovat maksettavissa maksukortilla, laskulla, verkkopankkitunnuksin tai osamaksulla. Tilausten maksunvälittäjänä toimii Klarna Bank Ab.

Asiakkaan velvollisuutena on tilausta tehdessään ilmoittaa myyjälle yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista varten. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi ja y-tunnus. Asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Buggerin ylläpitämään asiakasrekisteriin, jonka tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Buggerin tietosuojaselosteeseen voi tutustua täältä.

3. Hinnat ja toimitus
Buggerin hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron. Poikkeuksen tekevät käytetyt ‘SECOND-HAND’-merkityt tuotteet, jotka ovat marginaaliverotuksen alaisia, eivätkä sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Bugger pidättää oikeuden teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Bugger tarjoaa tilauksille erilaisia toimitustapoja. Pienet tuotteet voidaan lähettää edullisena kirjepostina (2,95€), mikäli tilauksen arvo on korkeintaan 35,00€. Suuremmat tilaukset lähetetään kirjattuna pakettina (Suomeen 6,95€). Valitun toimitustavan mukaiset toimituskulut veloitetaan tilauksen yhteydessä.

Tuotteet voi myös noutaa Tampereelta veloituksetta. Noudosta voi sopia ottamalla yhteyttä Buggerin asiakaspalveluun sähköpostitse (info@bugger.fi) tai puhelimitse (045 783 41218). Buggerilla ei ole omaa kivijalkaliikettä eikä käyntiosoitetta aukioloaikoineen, vaan toiminta perustuu verkkokaupan postimyyntiin.

Keskimääräinen toimitusaika varastotuotteille on 2–5 arkipäivää Suomeen. Tilaustuotteiden osalta on varauduttava pidempään toimitusaikaan, joka riippuu tapauskohtaisesta tavarantoimittajasta. Asiakasta tiedotetaan sähköpostitse tilauksen käsittelyn etenemisestä. Bugger ei ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Bugger varaa myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan), tai jos tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla.

4. Palautusoikeus ja reklamointi
Ostajalla on oikeus palauttaa verkkokaupasta tilaamansa, uudenveroisessa kunnossa olevan tuotteen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tapauskohtaiset palautusohjeet voi pyytää sähköpostitse Buggerin asiakaspalvelusta (info@bugger.fi). Asiakas vastaa itse palautukseen liittyvistä toimituskustannuksista. Bugger hyvittää palautetun tuotteen hinnan takaisin asiakkaalle vastaanotettuaan tuotteen.

Asiakkaalla on oikeus reklamoida Buggerin verkkokaupasta ostetun tavaran virheestä. Reklamoinnit käsitellään kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi lähettää Buggerin asiakaspalveluun sähköpostitse (info@bugger.fi).