Ötökkäpuodin avajaiset

Ötökkäpuodin avajaiset

Aurinkoa ei ole näkynyt muutamaan päivään. Joulukuu on jo puolitiessään. Tavallaan aika synkkää, mutta toisaalta aika mukavaa ja seesteistä aikaa. Erityistä aikaa tämä on myös siitä syystä, että Buggerin verkkosivut alkavat vihdoin olla pohjatöiltään valmiit. Ulkoasu on jo siistihkö, tuotteet ovat paikallaan ja tilausjärjestelmäkin on testattu toimivaksi. Myös kulissien takana on asiat pitkälti mallillaan: hyllyt on ruuvattu paikoilleen, alkuvarasto järjestetty, tuotekuvat räpsitty ja ennen kaikkea glögiä lomotettu litratolkulla. On aika avata ötökkäpuodin ovet ja toivottaa kävijät virallisesti sisään.


Mistä on kyse?

Verkkokaupan avajaiset eivät perinteiseen kivijalkamyymälään verrattuna ehkä ole kovin iso juttu, mutta on se silti huomionarvoinen asia. Buggerin tapauksessa voisi tosin väittää, että avajaiset on missattu jo aikapäiviä sitten. Ovathan verkkosivut olleet auki jo monta kuukautta ja tilauksiakin niiden kautta on saanut sujuvasti tehdä. Sivut ovat kuitenkin olleet kehitysvaiheessa ja niin sanotusti keskeneräiset tähän päivään asti. Kenties ne näyttävät keskeneräisiltä edelleen, sillä ne on askarreltu kasaan artesaanihengessä ilman asianmukaisia koulutuksia, mutta meidän mielestämme ne ovat nyt kypsät julkisuuteen ja sen raakaan maailmaan.


Mitä seuravaaksi tapahtuu?

Avajaisten kunniaksi aktivoimme Buggerin sosiaalisen median tilit ja alamme tuottamaan sekä sinne että tänne Buggerin päiväkirjaan mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa. Aiheita tullaan ammentamaan Buggerin kulissientakaisesta arjesta sekä teiltä asiakkailta tulevista ideoista ja mietteistä. Töitä tullaan lähiaikoina tekemään myös hakukoneiden kanssa, jotta puotiin olisi joskus mahdollista löytää jopa Googlen kautta, ilman että pahasti eksyy sen pimeisiin syövereihin.

Avajaisia seuraavina viikkoina keskitymme tulevien tilausten huolelliseen käsittelyyn ja toimittamiseen. Maailmanlaajuinen pandemiatilanne vaikuttaa ikävä kyllä edelleen varsinkin kansainvälisiin kuljetuksiin ja tavaroiden saatavuuteen, mutta onneksi Suomen sisäiset kuljetukset ovat toistaiseksi kulkeneet tuttuun, melko rivakkaan tahtiin. Asiakkailta toivomme ymmärrystä, mikäli esimerkiksi ulkomailta tilattavien tilaustuotteiden toimituksessa tuntuu kestävän totuttua pidempään. Jos kaikki menee hyvin, saadaan varastoon tasaista liikettä ja rytmiä.


Tervetuloa siis tutustumaan ötökkäpuotiimme (bugger.fi) ja sen valikoimaan sekä seuraamaan meidän touhujamme sometileillä Facebookissa ja Instagramissa. Verkkokaupoille voit tulla terveenä tai sairaana. Nähdään siellä!

Kommentit