Bugger - Logo

ÖTÖKKÄPUOTI BUGGER

LAADUKKAAT HYÖNTEISTUTKIMUSTARVIKKEET VUODESTA 2020

Matias Mustonen

Moi!

Olen Matias Mustonen, hyönteisharrastaja ja kovakuoriaistutkija Hyvinkäältä. Tervetuloa vierailemaan verkkosivuilleni Buggerille.

Maahantuon toiminimeni nimissä laajaa valikoimaa hyönteistutkimustarvikkeita, joita saat tilattua Buggerin verkkokaupan kautta. Kaupanpito on minulle arki-iltojen harrastus, jota teen päivätyöni rinnalla. Puodin valikoiman olen pyrkinyt rakentamaan laadukkaista, pääosin eurooppalaisista tuotteista. Tavarantoimittajina suosin mahdollisuuksien mukaan muita kaltaisiani pienyrittäjiä. Tuotekirjoa laajennan pikkuhiljaa omien resurssieni puitteissa.

Buggerilla ei ole omaa kivijalkamyymälää, vaan otan tilaukset vastaan verkon kautta. Tuotteet pyrin lähettämään parin arkipäivän sisällä käyttäen kotimaan kuljetuksissa pääsääntöisesti DB Schenkeriä ja Postia, ulkomaan tilauksissa myös muita rahdinkuljettajia. Tuotteiden nouto Hyvinkään varastolta on myös mahdollista. Sovitaan tarkka noutoaika ja -paikka vain erikseen.

Kaupanpidon lisäksi teen satunnaisia pyydysaineistojen määritystöitä, tuholaistunnistuksia ja luontokartoitustehtäviä. Asiantuntijapalveluiden osalta otathan rohkeasti yhteyttä. Toimin myös hallitusaktiivina Suomen Hyönteisseurassa ja Tampereen Hyönteistutkijain Seurassa. Harrastuksestani ja tutkimuksistani kirjoitan säännöllisesti sosiaalisen median foorumeilla. Osan jutuista jaan myös täällä Buggerin blogisivulla.

Toivotan sinulle mukavaa surffailua ja mielenkiintoisia ötökkähavaintoja!

Keijumetsässä

Keijumetsässä

Havuliekokeiju (Zilora ferruginea)

Kuusenkäpyjen kasvatuksia

Kuusenkäpyjen kasvatuksia

Matias Mustonen

Gibraltar – Retkikertomus

Gibraltar – Retkikertomus

Puolison merkkipäivän kunniaksi vietimme tammikuisen viikon Välimerellä, Gibraltarin niemimaalla. Tuo Britannialle kuuluva muutaman neli...

Ötökkäpuodin avajaiset

Ötökkäpuodin avajaiset

Hyllyt on ruuvattu paikoilleen, tuotekuvat räpsitty ja ennen kaikkea glögiä lomotettu litratolkulla.