Bugger – Kuvituskuva lepänkäärökärsäkkäästä

Our Story

Bugger's roots date back to 2017, when the company's founder, Matias, a beetle enthusiast in his spare time, started importing the most common entomological products under his then business name and selling them on international trading platforms. Initially, the business was modest and hobby-like, but over time demand grew and customers began to ask for a wider range and new products.

Visio omasta modernista ja elämyksellisestä ötökkäpuodista kehittyi, ja vuonna 2020 toiminta siirrettiin jokaisen ötökkäintoilijan suuhun sopivan Bugger-nimen alle. Tuotevalikoimaa lähdettiin kasvattamaan ja ensimmäiset omat verkkosivuraakileet julkaistiin keväällä 2021. Etovuudestaan ja kömpelyydestään huolimatta ne onnistuivat houkuttelemaan harrastajia verkkokaupoille nopeammin kuin tilauspyyntöihin osattiin valmistautua. Ensimmäiset viralliset Bugger-paketit saatiin kuitenkin melko kunniakkaasti lähetettyä matkaan, eikä niitä ole takaisin kuulunut.

Bugger – Kuvituskuva nelivyöjäärästä
Bugger – Kuvituskuva keisarinviitasta

Nyt tilaus- ja pakettivirtaan on jo totuttu ja verkkosivutkin näyttävät päivä päivältä hieman paremmilta. Marraskuusta 2021 lähtien Bugger on saanut myös aivan uudenlaista vauhtia alleen, kun opintonsa loppuun suorittanut Matias pääsi vihdoin keskittymään projektiin täysipäiväisesti. Tällä kertaa pakkausteippiä on tilattu ajoissa varastoon.

Keitä me ollaan?

Matias
Buggerin perustaja
matias@bugger.fi

Tamperelainen Matias (26) on ollut luontoihminen taaperosta asti. Kesät hän käyttää retkeillen ja hyönteisiä havainnoiden ja talvet mikroskoopin ääressä kovakuoriaisia tutkien. Bugger on Matiaksen oma idea, joka lähti kehittymään yliopisto-opintojen aikana. Nyt opintojen päätyttyä hän saa keskittyä projektiin täysin.

Bugger – Matias retkellä Norjassa